SANCTIUNI

ETAPAJUCATORECHIPASANCTIUNE
15Moisuc AndreiGARMIN

Suspendat etapa nr. 16. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

15Szilvasan GabrielECKERLE

suspendat 1 meci, etapa nr. 16 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

15Muresan MihaiSOFTVISION

suspendat 1 meci, etapa nr. 16 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

15Andreiu PeterVILLAM

jucatorul echipei Genpact, Andreiu Peter, este suspendat 3 etape, adica etapele 16, 17, 18,  fiind la prima abatare de acest gen si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Villam este sanctionata cu penalitate financiara de 60 lei. Suspendarea se poate aplica si in cazul meciurilor de Cupa din anul 2018.

14Stremtan MihaiGENPACT

jucatorul echipei Genpact, Stremtan Mihai, este suspendat 3 etape, adica etapele 15, 16, 17,  fiind la prima abatare de acest gen si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Genpact este sanctionata cu penalitate financiara de 150 lei. Suspendarea se poate aplica si in cazul meciurilor de Cupa din anul 2018.

13Nemeti SzabolcsBENDKOPP

 jucatorul echipei Bendkopp Nemeti Szabolcs este suspendat 3 etape, adica etapele 14, 15, 16,  fiind la prima abatare de acest gen si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Bendkopp sanctionata cu penalitate financiara de 150 lei. Suspendarea se poate aplica si in cazul meciurilor de Cupa din anul 2018.

12Muresan MihaiSOFTVISION

suspendat 1 meci, etapa nr. 13 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

9Barta GabrielSTADT

Suspendat etapa nr. 12. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

11Pop VasileSTADT

Suspendat etapa nr. 12. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

9Iles Istvan AndorENDAVA1

Suspendat etapa nr. 10. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

9KOVACS ZSOLTACCENTURE

suspendat 1 meci, etapa nr. 10 si amenda 150 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 150 ron."

9Leahu SergiuROBERT BOSCH

jucatorul echipei Robert Bosch, Leahu Sergiu este suspendat 4 etape , adica etapele 10, 11, 12, 13 si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Robert Bosch sanctionata cu penalitate financiara de 150 lei.

7Biris RaresCONEXINSTAL

Suspendat 1 etapa, etapa nr. 8-Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 60 ron.

4Ceaca AndreiSTADT

-jucatorul echipei Stadt, Ceaca Andrei, fiind judecat de catre Comisia de displina pentru a treia abatere nesportiva si avand in vedere faptul ca la anterioara suspendare de 6 etape a fost avertizat ca la urmatorul incident sanctinat cu cartonas rosu pentru comportament nesportiv  nu va mai fi lasat sa joace in campionat, este exclus din campionat pentru editia 2017-2018, cu mentiunea ca organizatorii campionatului isi rezerva dreptul de ai mai acorda dreptul de joc in alte editii ale campionatului, jucatorii care comit abateri grave pot fi sanctionati cu excluderea lor din campionat sau chiar a echipei pe care o reprezinta. Injuriile, jignirile sau orice fel de manifestare agresiva sau violenta care este adresata adversarului sau arbitrului va fi sanctionata cu cartonas rosu si vor fi considerate greseli de joc conform Regulamentului Campionatului de minifotbal ATS Fit Life. Echipa Stadt este sanctionata financiar cu suma de 150 lei.

4Timicer CalinACCESA 1

- jucatorul echipei Accesa 1 Timicer Alin este suspendat 4 etape , adica etapele 6, 7, 8, 9 si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Accesa 1 sanctionata cu penalitate financiara de 150 lei.

26Georgiu CosminYONDER

* suspendat 1 meci (urmatorul meci fiind in campionatul 2017-2018 etapa nr. 1) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

26Nemes ArpadVILLAM

* suspendat 1 meci (urmatorul meci fiind in campionatul 2017-2018 etapa nr. 1) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

22Aranyosi BogdanPERFECT SEALS

* suspendat 1 meci (urmatorul meci etapa nr. 23) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

18Dinte AdrianALGOTECH

* suspendat 4 etape etapa nr. 19, 20, 21, 22 si amenda 100 ron conform Regulamentului "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron."

17Petri VasileDIFERIT

* suspendat 1 meci (urmatorul meci etapa nr. 18) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

15Nemes ArpadVILLAM

* suspendat 1 meci (urmatorul meci etapa nr. 17) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

Cupa ATSCeaca AndreiBENDKOPP

* suspendat 6 meciuri (3 meciuri in cupa si etapele nr. 15, 16, 17 si amenda 200 ron conform Regulamentului "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron." cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de orice gen si care va fi sanctionata cu cartonas rosu si suspendare, va fi exclus din campionat.

Cupa ATSMatei StefanAEGON

* suspendat 1 meci (urmatorul meci de cupa) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

12Pop VasileSTADT

* suspendat 4 meciuri (suspendarea va incepe cu meciurile din cupa, iar daca pana la inceperea returului meciurile din Cupa nu vor acoperi suspendarea, va fi suspendat automat in campionat incepand cu etapa nr. 2) si amenda de 100 ron conform Regulamentului: "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron". Avand in vedere faptul ca avem de a face cu un jucator recidivist, urmatoarea suspendare va pleca de la 6 etape minim.

13Tofalvi MarcelFAN COURIER

* suspendat 4 etape etapa nr. 14, 15, 16, 17 si amenda 100 ron conform Regulamentului "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron."

13Modovan MarcelFAN COURIER

* suspendat 1 etapa etapa nr. 14 si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

14Motet MihaiSAFETY GROUP

* suspendat 2 etape etapele nr. 15 si 16 si amenda 100 ron conform Regulamentului "Un jucator care primeste cartonas rosu pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 4 etape pana la excluderea din competitie si penalitate financiara de pana la 150 ron" cu mentiunea ca comisia de disciplina a ATS adecis aceasta suspendare de 2 etape si amenda de 100 ron, iar in cazul in care acest jucator este implicat in alte abateri disciplinare pe langa suspendarea pe care o sa o primeasca sa i se adauge si restul de 2 etape de suspendare.

14Pop VladSAFETY GROUP

* suspendat 2 etape etapele nr. 15 si 16 si amenda 100 ron conform Regulamentului "Un jucator care primeste cartonas rosu pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 4 etape pana la excluderea din competitie si penalitate financiara de pana la 150 ron" cu mentiunea ca comisia de disciplina a ATS adecis aceasta suspendare de 2 etape si amenda de 100 ron, iar in cazul in care acest jucator este implicat in alte abateri disciplinare pe langa suspendarea pe care o sa o primeasca sa i se adauge si restul de 2 etape de suspendare.

14Boca MihaiSTADT

* suspendat 1 etapa (etapa 15 ) si amenda de 30 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 30 ron."

* jucatorul va fi suspendat pentru primul meci din Cupa si va avea drept de joc in etapa nr. 2 din retur contra echipei Arobs.

9Fedey SanduFAN COURIER

* suspendat 4 etape (etapele 10, 11,12,13) conform Regulamentului "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de 200 ron. "

8Grama CiprianSTADT

* suspendat 1 etapa (etapa 9 ) si amenda de 30 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 30 ron."

5Capatana AlexandruNTT DATA

* suspendat 1 etapa (etapa 6 ) si amenda de 30 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 30 ron."

4Domsa MarcelCONEXINSTAL

* suspendat 1 etapa- "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara de 30 ron."

4Covaci LaurentiuDECORINT

* excludere - "In cazul in care un jucator loveste cu pumnul, capul, piciorul un adversar, oficial, coechipier, periclitand integritatea corporala a acestuia va fi exclus din competitie si echipa respective penalizata cu 150 ron."

4Chis FlorianULMA PACKAGING

* suspendat 1 etapa (etapa 5 ) si amenda de 30 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 30 ron.

3Boca BogdanVERLA

* suspendat 1 etapa (etapa 4 ) si amenda de 30 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 30 ron.

2Csalai Bogdan CalinSALADBOX

* suspendat 4 etape (etapele 3, 4, 5, 6) si amenda de 150 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 4 etape pana la excluderea din competitie si penalitate financiara de pana la 150 ron.