STIRI

CAMPIONAT TEQBALL - ATS FITLIFE & CLUSA BREWERY

Dragi colegi,
Știm cât de greu este fără minifotbal așa că până ne revedem pe teren, vă propunem cel mai în vogă sport cu mingea de fotbal numit Teqball! ⚽️🏃‍♂️
Așadar, vom organiza primul turneu de Teqball din Cluj-Napoca! Acesta va avea loc la Club Transilvania, locul de disputare a multor meciuri de minifotbal al campionatului nostru si se va disputa sub egida Teqball Romania.
Cred ca cei mai multi dintre voi au auzit de acest sport care se disputa in jurul unei mese speciale si unde avem doua echipe formate din doi jucatori fiecare, astfel incat suntem in deplina siguranta si legalitate conform cu ultimele restrictii.
Regulamentul de disputare il puteti descarca de pe site-ul nostru, aveti linkul aici 👉 https://bit.ly/2WoDyop. Va recomandam sa il cititi cu atentie si sa vizionati cat mai multe partide de Teqball diponibile YouTube.
Fiecare firmă înscrisă în Campionatul All Time Sport - Fitlife, are dreptul de a-și alege maxim 4 echipe formate din doi jucători. Campionatul se va desfășura ca și cel de minifotbal, de luni până vineri între orele 19.00-22.00. În funcție de numărul de participanți, vom stabili sistemul de disputare.
Fiecare meci va fi programat la o oră fixa, astfel încât sa păstrăm normele de distanțare in vigoare.
Campionatul demonstrativ va începe în 20 Iulie, termenul de finalizare îl vom avea după ce știm numărul de echipe participante. Termenul limită de înscriere este de 17 Iulie. După totalizarea echipelor vom reveni cu informații suplimentare.
Nu avem taxă de participare, am reusit chiar sa atragem un partener nou astfel incat avem premii în bere pentru câștigători, asigurate de Clusa Brewery, fabrica de bere artizanală care o să ne stingă setea pe parcursul campionatului.
În plus, toți participanții vor primi un cod de reducere de 15% la berile artizanale de pe clusa.ro.
Dacă vă întrebați ce se va întâmpla cu campionatul de minfotbal, din păcate nu avem nicio veste de la Federația de Minifotbal la care suntem afiliați, dar sperăm să terminăm campionatul pe teren, va tinem la curent cu ultimele noutati!
Așadar, până în 17 Iulie, vă rugăm să ne trimiteți lista cu cele 4 echipe înscrise pe adresa de email info@alltimesport.ro sau sa comunicati organizatorului D-ul Pop Cosmin datele solicitate.
Ne vedem la meci! 😉