STIRI

CUPA UNIRII EDITIA 15 IASI 14-16 ianuarie 2022

La sfarsitul acestei saptamani, echipele HNH si GEMINA CLUJ, participante in cadrul Campionatului ATS-Clusa Cluj Napoca, vor participa la un turneu de minifotbal la Iasi, Cupa Unirii editia 15, Iasi, 14-16 ianuarie 2022. Iata cum vad echipe participante acest turneu:

HNH

Avem grupa și programul pentru week end-ul următor când echipa noastră se va deplasa în capitala Moldovei pentru Cupa Unirii Iași 14-16.01.2022!
👔 Organizatorii ne-au repartizat într-o grupă 100% locală, alături de alte 3 echipe ieșene, două chiar din oraș și una din județ!
Este vorba de echipele:
🏆 Așadar drumul nostru spre depășirea performanței de la ediția trecută (2021), când echipa a jucat sferturile de finală, începe vineri după masa și sperăm să se încheie tot după masa, însă în ziua de duminică când sunt fazele finale ale competiției!
🥇 Câștigătoarea ultimei ediții și deținătoarea trofeului este Fotbal Club Nova Vita!
🙏 #Mulțumim pentru suport celor implicați în eforturile noastre de a veni cu o performanță cât mai bună de la Iași și promitem să facem tot ce depinde de noi să avem cele mai bune rezultate posibile!💪⚽️🇷🇴

 Preluare pagina facebook HNH Klausenburg

 

GEMINA Cluj

La sfârșitul acestei săptămâni echipa noastră "GEMINA" CLUJ va participa la puternica competiție "CUPA UNIRII" de la Iași.
Sortii ne-au repartizat într-o grupa puternica alături de echipe precum:
Sporting ANS Liege ( Belgia)
Știința Vicovu de sus
Friends Team Pașcani
Sa sperăm într-un parcurs bun al echipei noastre. Succes "GEMINA" CLUJ
 
Preluare pagina facebook Gemina Cluj