STIRI

KINETOMED

Kinetomed este partenerul ATS Fitlife in domeniul de activitate kinetoterapie, fizioterapie, kinesiotape si masaj medical.  Multe persoane care practica sport au avut adesea accidentari. Dintre cele mai comune probleme putem enumera: discopatii ale coloanei vertebrale (cervical, toracal, lombar), hernii de disc, scolioze, cifoze, probleme la nivelul articulatiilor mainii, umarului, soldului, genunchiului si plantei.

In toti acesti ani s-au specializat in recuperarea postoperatorie a reconstructiei de ligament incrucisat anterior (LIA), astfel incat, in 5 ani, ne putem lauda cu peste 400 de cazuri de ligamentoplastii recuperate  din saptamana a 2-a pana in luna a 6-a, atat a unor sportivi de performanta cat si a unor pacienti care fac sport doar de placere.

Experienta si seriozitatea cu care tratam problemele, rezultatele obtinute si  starea de bine pe care o conferim pacientilor nostri, ne califica drept prima optiune in recomandarea lor, prietenilor si cunostintelor acestora.

Testimoniale ale celor care au apelat la Kinetomed:

"Am fost diagnosticat cu ruptura de ligament incrucisat anterior si primul lucru care l-am facut a fost sa iau legatura cu baietii de la Kinetomed, pe care am norocul sa ii cunosc de multa vreme deoarece am mai lucrat cu ei si cand am fost la alte echipe si am vrut sa ma ajute acum tot ei. Mi-au recomandat clinica Ortomed pentru operatie iar Claudiu a fost prezent in sala la operatie pentru a vedea exact cum sa inceapa recuperarea cu mine. Dupa 2 saptamani de la operatie am inceput recuperarea in cabinetul Kinetomed, un loc curat si condus de profesionisti bine informati. Ambianta placuta, aparate moderne de ultima generatie si echipa specializata. Sa te recuperezi dupa o ruptura de ligamente incrucisate e o munca grea si iti trebuie multa ambitie iar daca locul in care te recuperezi nu iti ofera o ambianta placuta, din punct de vedere psihic, e greu. Tin minte ca ma duceam la cabinet si pana stateam la tratamentul aparatelor radeam incontinuu ori cu Claudiu sau cu Mugurel, depinde care era la cabinet. Doi profesonisti foarte bine informati despre ce inseamna o problema medicala la un sportiv, despre cum trebuie recuperata in cel mai scurt timp si cum trebuie facuta in cel mai bun mod posibil. Sincer, cei doi m-au ajutat extrem de mult datorita ambitiei lor de a recupera pacienti. Vorbeam foarte mult cu ei despre tot ce inseamna accidentarea mea ceea ce a a ajutat ca recuperarea sa fie mult mai usoara si sa am mai multa incredere. Cabinetul e foarte bine pozitionat in Cluj, chiar in centrul orasului, cu locuri de parcare. Ca sa inchei, ma rezum in a spune ca locul unde iti faci o recuperare trebuie neaparat sa iti priasca, sa iti inspire incredere si siguranta, mai ales la o problema cum am avut eu, unde a trebuit sa fiu prezent zilnic la cabinet. Kinetomed e un proiect ambitios, condus de doi profesionisti cu foarte multa experienta, ce au in dotare aparate de ultima generatie. Va recomand cu incredere deplina Kinetomed! O sa va ajute foarte mult! Si nu in ultimul rand preturile sunt foarte bune, ceea ce cred ca intereseaza cam pe toata lumea, avand in vedere "criza" in care suntem. :D Cu stima si respect, Maris Mihai Kinetomed rules! ;)" Mihai Maris - Fotbalist la FC Gloria Bistrita

 

Pentru mai multe detalii: www.kinetomed.ro

Contact:

Calea Dorobantilo, nr. 25

Cluj-Napoca, Romania

Email: office@kinetomed.ro

Telefon: 0729-281.597, 0745-059.676, 0740-851.334