STIRI

Invitatie la turneul de minifotbal care va avea loc in Vatra Dornei in perioada 22-24 aprilie

Buna ziua,
      Avem deosebita placere sa va invitam si sa va avem parteneri la Vatra Dornei, in perioada 22-24 aprilie in cadrul turneului de minifotbal organizat de catre Maxi Sport sub egida Federatiei Romane de Minifotbal, numele competitiei urmand a fi Cupa Bergenbier Vatra Dornei, editia a IV-a. Turneul a devenit deja unul de traditie, la fiecare dintre editiile precedente regasindu-se la start unele dintre cele mai bune echipe din tara, cum ar fi: DC Brasov, Oz Er Golden Bacau, Magic Iasi, Tazz Mannschaft Bucuresti, Eurodezmembrari Zalau, Coriolan Bacau, Agi Construct Buzau, Railex Suceava, Interconti Suceava s.a.m.d. Sper ca si la aceasta editie sa avem parte de echipe foarte valoroase.
O sa fie prezenti la acest eveniment presedintele federatiei romane de minifotbal, domnul Ionica Onicas impreuna cu ceilalti membri ai staff-ului tehnic. Tin sa precizez ca avem suport media si turneul va fi foarte bine promovat atat la nivel local cat si la nivel national.  Acest turneu este unul de promovare a minifotbalului si a sportului in randul tinerilor.
     Taxa de inscriere este de 500 de lei. Din aceasta suma vor fi asigurate cate un bacs de apa pentru fiecare meci,terenul, arbitrajul, petrecerea de socializare din data de 23.04, precum si premiile aferente locurilor 1, 2 si 3. 
    Cazarea si masa au fost negociate in cadrul Hotelurilor Bradul& Calimani (3 STELE) cu pretul de 100 lei/zi/persoana cu 3 mese incluse. Tin sa precizez ca fiecare echipa isi poate aranja pe cont propriu cazarea si masa dar sa luati in calcul faptul ca la aceste locatii conditiile sunt foarte bune iar tarifele au fost negociate foarte bine. In alta situatie, o zi de cazare ajunge la 186 de lei doar cu mic dejun inclus. 
     Va multumesc si sper sa ne onorati cu prezenta si sa ne sustineti in acest proiect ambitios de a promova minifotbalul la Vatra Dornei.
     Va asteptam cu drag,

     Cirlan Remus
      0743124048
     Manager SC Maxi Sport SRL