STIRI

Iron Gym

Produsele Iron Gym au fost intotdeauna concepute ca un plus in dezvoltarea uniforma a corpului si in eficienta antrenamentelor de forta, realizate acasa. Expertiza in acest domeniu, alaturi de investitiile continue in cercetarea si dezvoltarea produselor, au facut ca Iron Gym sa se mandreasca cu un numar de 21 de produse ce fac parte din categoria strength@home.

GAMA IRON GYM PUSH UP


Nimeni nu contesta importanta flotarilor atunci cand vine vorba despre antrenamentul partii superioare a corpului. Acesta este unul dintre putinele exercitii care tintesc eficient grupele musculare majore. Dar cum putem face ca muschii sa se dezvolte constant, altfel decat prin cresterea numarului de repetari? Raspunsul il detine Push Up MAX.

Revolutionarul Push Up MAX este un aparat cu functii 3 in 1. Designul are la baza doua manere rotative speciale – rotatia usoara permite focalizarea pe grupa musculara vizata, reducand presiunea asupra incheieturilor si articulatiilor in timpul efectuarii miscarii. Bratele si umerii se misca natural, in timp ce muschii sunt antrenati in mod eficient.

Iron Gym Push Up Max

Pentru a varia antrenamentul, se pot adauga discurile de instabilitate. Apoi, prin adaugarea dispozitivelor de inaltare, se poate obtine o gama variata de miscari. Folosite impreuna, cele doua optiuni ajuta la dezvoltarea si tonifierea partii superioare a corpului intr-un timp scurt.

 

Extrem de usor de folosit, Push Up MAX este ideal in realizarea diferitelor tipuri de flotari pentru dezvoltarea rapida a musculaturii. Produsul vine ambalat intr-o cutie atractiva, de mici dimensiuni, usor de depozitat oriunde.