STIRI

Campionatul firmelor ATS-Fitlife 2017-2018

Dragi participanti la campionatul firmelor ATS-FITLIFE

Datorita unor probleme in contractarea terenurilor de joc a unor echipe , aceasta editie incepe cu o saptamana mai tarziu decat ati fost obisnuiti, adica pe data de 11 Septembrie!

Va rugam cei care inca nu v-ati asigurat terenul propriu de disputare sa o faceti in cel mai scurt timp si sa ne comunicati pana cel tarziu in 6 Septembrie locatia ziua si ora aleasa .

In cursul saptamanii viitoare se va face programarea meciurilor ( in ziua de miercuri sau joi )

Intre timp va rugam sa transmiteti prin e-mail urmatoarele documente fara de care nu veti putea putea fi programati la meciuri :

DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE

TABEL NOMINAL JUCATORI

CERERE LEGITIMARE JUCATOR ( PENTRU JUCATOR NOU )

CERERE LEGITIMARE JUCATOR LIGA 3 (doar daca aveti in componenta un jucator cu acest statut, in lot pot fi maxim 3 jucatori de liga a 3, sau doi jucatori de liga 3 si un jucator de futsal liga 2)

Jucatorii de futsal legitimati liga 1 nu mai sunt acceptati incepand cu acest an in competitiile oficiale ale FMR ( din care face parte din campionatul nostru ),echipele putand avea numai un jucator de liga a 2 futsal.

Toate aceste formulare le gasiti la sectiunea regulamente pe site-ul competitiei.

Avand in vedere ca in sezonul competitional trecut numarul meciurilor amanate si anulate a crescut va rugam sa dati dovada de respect fata de adversari si competitie si sa va asigurati ca acestea nu se vor repeta si in acest sezon !

In acest sens nici in acest an competitional nu vor fi admise reprogramari de meciuri anuntate in ziua de disputare a meciului ( decat cu acordul echipei adverse ) , pe langa amenda in acest an majorata la 200 RON ramane si plata terenului in cazul in care meciul echipei care nu se prezinta este in deplasare.

In cazul in care o echipa anunta dorinta de reprogramare a unui meci cu mai mult de 24 ore inainte de data disputarii oficiale, taxa de reprogramare se majoreaza la 100 RON, pe langa acesta ramane in vigoare datoria echipei care amana meciul de a platii terenul echipei

gazda.

Va rugam sa dati spirit de fairplay iar actele de indisciplina sa fie inexistente!

Incurajam spiritul de competitie si descurajam orice act care pune in pericol integritatea fizica si psihica a jucatorului !

In acest sens taxa de cartonas galben se majoreaza la 50 RON iar cartonasul rosu direct va fi 250 RON cu suspendarea de minim 5 etape a jucatorului in cauza !

Restul regulilor raman neschimbate, inclusiv cea a "stranierilor" de maxim 3 intr-o echipa !

Va dorim succes si goluri cat mai multe !

Echipa ATS-FITLIFE